Aardbeienkwarts

Liefde ontvangen

Aardbeienkwarts bevordert liefde, genieten van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanning. De steen helpt je om bewust te leven. Hij helpt je om verborgen oorzaken van huidige situaties te ontdekken. De steen vermindert je zelfbeperking, transformeert valse overtuigingen. De Aardbeienkwarts kan helpen bij psychische onrust. Ook helpt hij bij veel stress, spanningen en bij neerslachtige gevoelens. De steen helpt je om de juiste keuzes te maken. De Aardbeienkwarts helpt je om liefde te ervaren, aantrekken en geven. Hij helpt je om te genieten van je leven. De steen helpt je bij het herinneren van je ware ik. De Aardbeienkwarts helpt je bij het verwerken van emoties, verdriet en hartzeer. Hij geeft meer zelfvertrouwen.

Aardbeienkwarts en Matte Bergkristal armband (8mm kralen)

Effecten van de Aardbeienkwarts op het lichaam

– Verlicht stekende pijn.
– Verlicht druk op hart of borst
– Stabiliseert de bloedsomloop
– Sterkt het immuunsysteem bij beginnende infectie
– Helpt bij benauwdheid

Tip

Als je regelmatig met affirmaties werkt, dan is het een goede steen om bij je te dragen. Hij bekrachtigt namelijk het positief denken.

Aardbeienkwarts armband (8mm kralen)

Verzorging van de edelsteen

De steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!