Bergkristal

Zuiverende werking

Bergkristal heeft een krachtige reinigende en genezende werking. Hij zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt ze in balans. Daarnaast beschermt hij ook tegen negatieve energie om je heen, zoals straling van mobieltjes en negatieve energie van mensen. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk wat nodig is. Hij zorgt voor harmonie en rust. Bergkristal helpt je om beter te kunnen concentreren. Ook maakt de steen je doelgericht, wilskrachtig en energiek. Hij helpt je om helder na te denken en om op een neutrale en onpartijdige manier naar dingen te kijken. De Bergkristal brengt je in contact met je intuïtie en sensitiviteit. Dat is belangrijk, want als hier beter mee in contact staat, ben je beter in staat om keuzes te maken.

Zonnesteen en Bergkristal armband (8mm kralen)

Effecten van de Bergkristal op het lichaam

– Werkt verkoelend voor brandwonden

– Werkt pijnstillend en koortsverlagend

– Versterkt het immuunsysteem

– Brengt het lichaam in balans

– Vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree

– Helpt bij duizeligheid

Tip

Als je de Bergkristal draagt tegelijk met een andere steen, versterkt hij de werking van die steen. Daarnaast zorgt de Bergkristal er ook voor dat de andere steen ontlaad van de negatieve energieën.

Aardbeienkwart en Matte Bergkristal armband (8mm kralen)

Verzorging van de edelsteen

Een Bergkristal kan je op alle manieren reinigen en opladen. Hij laad het beste op als je hem in het zonlicht legt. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!