Betalen

Er is ervoor gekozen om de factuur alleen via de mail naar jou op te sturen. Jij kan er zelf voor kiezen of jij hem wil uitdraaien of niet.

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel zijn er de volgende betaalmethodes:

  • Betaalverzoek (de betaallink krijg je via de mail, mits je niet voor online betalen hebt gekozen)
  • Overboeking

Verzenden

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren.De bestelling wordt binnen vijf (werk)dagen verzonden voor zowel de edelsteen armbanden als de kaartleggingen.

Let op! Bij de edelsteen armbanden moet de armband eerst worden goedgekeurd door jou, voordat hij met de post wordt meegegeven. Reageer je niet binnen de vijf (werk)dagen, wordt de edelsteen armband ook later geleverd.

Is het een cadeautje? Dan voel ik mij vereerd dat je één van producten als cadeau wilt geven. Ik hoor dan ook graag of het een cadeautje is, zodat ik het mooi kan inpakken. Dan is het echt een feestje om het uit te pakken voor de jarige. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden dat het pakketje op tijd op de post gaat, zodat jij het op de verjaardag kan geven. Je kan er ook voor kiezen om het pakketje gelijk naar de jarige te laten versturen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Voor een edelsteen armband is €2.50 per bestelling

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Ruilen/Retourneren

Armbanden die je via Inner Leaves koopt worden op maat, volgens de door jou ingevoerde specificatie, gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn. Stuur dan een mail naar Lisa@innerleaves.nl. Dan kan er gekeken worden wat ik voor u kan doen.