Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Betalen, verzenden en retourneren

Betalen

Er is ervoor gekozen om de factuur alleen via de mail naar jou op te sturen. Jij kan er zelf voor kiezen of jij hem wil uitdraaien of niet.

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel zijn er de volgende betaalmethodes:

  • Betaalverzoek (de betaallink krijg je via de mail, mits je niet voor online betalen hebt gekozen)
  • Overboeking
  • IDeal (voor aankopen via de website)

Verzenden

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. De bestelling wordt binnen vijf (werk)dagen verzonden voor zowel de edelsteen armbanden.

Let op! Bij de edelsteen armbanden moet de armband eerst worden goedgekeurd door jou, voordat hij met de post wordt meegegeven. Reageer je niet binnen de vijf (werk)dagen, wordt de edelsteen armband ook later geleverd.

Is het een cadeautje? Dan voel ik mij vereerd dat je één van producten als cadeau wilt geven. Ik hoor dan ook graag of het een cadeautje is, zodat ik het mooi kan inpakken. Dan is het echt een feestje om het uit te pakken voor de gelukkige. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden dat het pakketje op tijd op de post gaat, zodat jij het op de verjaardag kan geven. Je kan er ook voor kiezen om het pakketje gelijk naar de jarige te laten versturen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Voor een edelsteen armband is €2.50 per bestelling
  • Mocht je in Brielle wonen, dan zijn de verzendkosten gratis (woon je in Hellevoetsluis, laat het mij dan even weten)
  • Voor de Daily Leaves en online kaartlegging zijn geen verzendkosten, omdat het online plaats vindt.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Ruilen

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met lisa@innerleaves.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Retourneren

Bij Inner Leaves worden armbandjes op maat gemaakt volgends de door jou ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Het gaat hier om de volgende armbandjes:

  •  De armbandjes die Lisa voor jou heeft aangevoeld.
  • De suprise armbandjes
  • De armbandjes waarvoor je je wensen hebt opgegeven.

Heb je hier vragen over? Dan mag je mij altijd mailen naar: lisa@innerleaves.nl.

Bij alle andere armbandjes heb je wel Herroepingsrecht. Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Inner Leaves geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via lisa@innerleaves.nl.

Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Download hier het herroepingsformulier:

herroepingsformulier voor Inner Leaves (PDF)

 

Heb je gekozen voor de optie dat Inner Leaves de edelstenen kiest? Dan wordt het armbandje maatwerk. Bij maatwerk is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.