Daily Leaves 

Dertig dagen vol inzichten en bewustwordingsmomentjes

Eerste startmoment is 1 december 2023

Er zijn wel eens momenten in je leven dat je even vastloopt. Je wilt heel graag een volgende stap zetten, maar je komt voor je gevoel niet echt verder. Dit kan een onbewust proces zijn, maar zich uiten in de volgende dingen:

Je word geblokkeerd door angst. Je wil wel een stap zetten, maar elke keer als je het probeert voel je een angst. Wat ervoor zorgt dat je die stap weer terug zet en opgeeft.

Je bedenkt steeds een excuus waarom je de stap toch niet moet zetten. Zoals ik er heb er nu geen tijd voor, ik ben moe, ik heb er geen geld voor, enzo.

Je kan je vinger er niet echt op leggen waarom je de stap niet neemt. Je voelt dat er wat is, maar weet niet zo goed wat. Dus neem je de stap maar niet.

Je bent bang voor de reacties van anderen als je de stap zou zetten. Als anderen er al iets negatief over praten, begin je al te twijfelen.

Herken je jezelf in de hierboven genoemde tekst?  Het kan dus zijn dat er een diepere oorzaak is, waar je misschien nu nog geen weet van hebt. Zou je hier aan willen werken?

Mooi, want ik wil jou graag ondersteunen bij dit proces. Hoe ik dat ga doen? Dat lees je hieronder!

7

Wat is Daily Leaves?

Daily Leaves is ontstaan met de gedachte om het onbewuste meer bewust te maken. In het dagelijks kan je tegen dingen aanlopen die je blokkeren. We proberen dat met onze bewuste gedachten op te lossen. Dit gaat niet altijd even soepel. Dit kan komen omdat het probleem soms op onbewust niveau ontstaan is.

Door dertig dagen bewust bezig te zijn met dit proces, kan dit ondersteunen om meer inzichten te krijgen in jezelf. Als je namelijk ergens van bewust bent, is het makkelijker om dit te verwerken.

Door elke dag een persoonlijk orakelkaart te krijgen, wordt er een balletje aan het rollen gebracht. Het probleem is niet meteen opgelost, maar dit kan wel helpen om het onbewuste, bewust te maken. Wellicht dat je na deze dertig dagen weer weet waar je aan mag gaan werken.

Wat krijg je?

Je krijgt dertig dagen lang elke ochtend een persoonlijk kaartje via Telegram (soort Whatsapp). Dit kaartje wordt gelegd met jouw doel in gedachten. In de middag krijg je een reminder (let op dit is zonder opdracht, zoals bij de Me-Time reminders) om bewust even met het kaartje bezig te zijn. Je mag dit natuurlijk zelf inplannen.

Je krijgt voor deze dertig dagen een werkboek, waar je je ervaringen in op kan schrijven. Op vrijdagen krijg je de mogelijkheid om een vraag te stellen over je proces.

Er is plek voor vijf mensen tegelijkertijd, zodat ik voor elk persoon de tijd kan nemen. Mochten er al vijf mensen zijn, dan gaat jouw dertig dan in op het moment dat er iemand klaar is. Dit zal vermeld worden in het mailcontact.

Je kan kiezen uit twee opties:
Daily Leaves Lite: Je gaat geheel zelfstandig aan de slag. Er is alleen aan het begin kort contact om je doel voor de komende maand door te geven.

Daily Leaves Premium: Je krijgt bij de dertig dagen nog twee online kaartleggingen erbij. Een aan het begin van de dertig dagen en aan het einde van de dertig dagen.

Extra kaartlegging erbij boeken?

Bij de aanmelding heb je de mogelijkheid om er een extra kaartlegging bij te boeken. Er is een actieprijs als je de kaartlegging aanvraagt gelijkertijd met je aanmelding voor de Daily Leaves, namelijk:

Een 30 minuten kaartlegging voor €19,99 ipv €25,-

Een 60 minuten kaartlegging voor €29,99 ipv €39,99

 

Wat gaat het jou opleveren?

Je hebt inzicht gekregen in welke volgende stap jij zou kunnen zetten.

Je kijkt met een andere blik naar dezelfde situatie.

Je bent je meer bewust waar je tegenaan loopt om je dromen waar te maken. 

Je bent een stapje dichter bij je autenthieke zelf gekomen. 

Je hebt meer inzicht gekregen in je eigen handelen. 

Hoe vraag ik de Daily Leaves aan?

De Daily Leaves vraag je aan via het formulier hieronder. Binnen 48 uur krijg je een email (let ook op je spam) met een betaalverzoek.

Heb je gekozen voor de Daily Leaves Lite? Je krijgt een email met de instructies voor de 30 dagen. Als je je naam van Telegram hebt doorgegeven, ga ik contact met jou zoeken via Telegram. Er zal dan een moment worden afgesproken om kort te overleggen over je doel voor  de komende 30 dagen. Na dit gesprek ga ik de kaarten voor je klaarzetten.

Heb je gekozen voor de Daily Leaves Premium? Je krijgt een mail met de instructies over de dertig dagen. Daarnaast krijg je ook een link waar je de twee kaartleggingen van 30 minuten kan inplannen. Na de eerste kaartlegging gaan jouw dertig dagen in en worden jouw kaartjes klaargezet.

Je kan ook via sociaal media (facebook /Instagram) een berichtje sturen. Als je die optie kiest, hoef je niet ook nog het formulier hieronder in te vullen.

Eerste startmoment is 1 december 2023

 Aanvraagformulier

In Daily Leaves heb je interesse?

Wil je er nog een extra kaartlegging bij?

Veelgestelde vragen

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Wat gebeurt er als ik het aanvraagformulier heb ingevuld?

Binnen 48 uur krijg je een reactie in je mail. In de mail staat een betaalverzoek. Heb je voor de online of sociaal media kaartlegging gekozen? Je krijgt dan ook een link waar je de afspraak in kan plannen.

Ik heb nog geen mail ontvangen na 48 uur?

Het kan zijn dat de mail naar je Spambox gaat. Hou deze goed in de gaten!

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail of een privé berichtje, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

  •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je per mail of via een privé berichtje)
  •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Heb je nog iets nodig voor een kaartlegging?

In principe heb ik niks nodig voor een kaartlegging. Als je een 30 minuten kaartlegging hebt aangevraagd, krijg je van te voren nog een vragenlijst waar al een aantal kennismakingsvragen in staan. 

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou een kaartlegging doen?

Ja, alleen aan België. 

Voorspel je ook de toekomst?

Nee, in principe niet. Ik ben niet iemand die jou kan vertellen wanneer je de liefde van je leven tegen komt of wanneer je de loterij gaat winnen.

Mijn kaartleggingen zijn gericht op hoe jij weer een stapje verder komt in je leven!

Maak jij contact met overleden mensen?

Dat kan ik wel, maar dat is niet mijn hoofddoel in een gesprek. Soms komt er wel eens iemand langs, maar vaak niet. Ik ben vooral gericht op jouw proces en niet die van iemand die al overleden is.

Ik wil het graag cadeau geven!

Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Er zal alleen wel eerst naar een foto worden gevraagd om te kijken of ik een klik heb met die persoon. Anders stuur ik je met liefde door naar iemand anders!

Heb je andere vragen?

Mocht je een vraag hebben. Stuur dan een mailtje naar: lisa@innerleaves.nl