Daily Leaves 

Dertig dagen vol inzichten en bewustwordingsmomentjes

Eerste startmoment is 9 mei 2024

Tijd nemen voor jezelf. Dat is niet voor iedereen zo makkelijk. Vaak weten we ergens wel dat het belangrijk is, maar kan je het door verschillende redenen niet toepassen. Misschien herken jij jezelf wel in één van de onderstaande punten:

Je praat met je omgeving over tijd nemen voor jezelf, maar zij reageren helaas niet zo enthousiast hoe jij je daarover voelt. Je voelt je er onzeker door worden (Misschien is het dan toch niet iets voor mij?), waardoor je de stap niet durft te nemen.

Voor je gevoel heb je geen tijd voor jezelf, want anderen vragen steeds om jouw aandacht. Je vindt het belangrijk dat jouw omgeving zich goed voelt, maar vergeet hierdoor soms voor jezelf te zorgen.

Je hebt elke dag een groot to-do lijstje van dingen die je moet doen, waardoor tijd voor jezelf erbij inschiet. Vaak heb je er gewoon geen tijd voor.

Je zou wel iets voor jezelf willen doen, maar je weet niet echt wat je dan kan gaan doen om het gewenste effect te krijgen.

Je vindt het egoïstisch van jezelf om bepaalde afspraken af te zeggen (Dit kan je toch niet maken?), zodat je tijd voor jezelf kan nemen.

Herken je jezelf in de hierboven genoemde tekst?   Zou je hier aan willen werken?

Mooi, want ik wil jou graag ondersteunen bij dit proces. Hoe ik dat ga doen? Dat lees je hieronder!

7

Wat is Daily Leaves?

Daily Leaves is ontstaan met de gedachte om jou te helpen om dichter bij jezelf te komen. Met als gevolg dat je keuzes kan gaan maken met je hart. Keuzes kan gaan maken die voor jou echt goed voelen, waardoor meningen van anderen minder belangrijk worden. Om dit soort keuzes kunnen te gaan maken, heb je eerst rust nodig in je hoofd.

Door dertig dagen bewust bezig te zijn met tijd nemen voor jezelf, zal je merken dat er dingen gaan veranderen in je leven. Met als gevolg dat je meer in je kracht staat.

Wat krijg je?

Je krijgt dertig dagen lang elke ochtend een persoonlijk kaartje via Telegram (soort Whatsapp). Dit kaartje wordt gelegd met jouw doel (die je van te voren kan aangeven) in gedachten.

In de middag krijg je een me-time reminder opdracht. Met deze opdrachten kan je onderzoeken voor jezelf wat voor jou werkt als me-time.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een online leeromgeving, waar je meer uitleg kan vinden over de opdracht van die dag. Ook kan je daar meer informatie en tips vinden over tijd nemen voor jezelf.

Je kan kiezen uit twee opties:
Daily Leaves Lite: Je gaat geheel zelfstandig aan de slag. Er is alleen aan het begin kort contact om je doel voor de komende maand door te geven.

Daily Leaves Premium: Je krijgt bij de dertig dagen nog twee online kaartleggingen erbij. Een aan het begin van de dertig dagen en aan het einde van de dertig dagen.

Extra kaartlegging erbij boeken?

Bij de aanmelding heb je de mogelijkheid om er een extra kaartlegging bij te boeken. Er is een actieprijs als je de kaartlegging aanvraagt gelijkertijd met je aanmelding voor de Daily Leaves, namelijk:

Een 30 minuten kaartlegging voor €19,99 ipv €25,-

Een 60 minuten kaartlegging voor €29,99 ipv €39,99

Wat gaat het jou opleveren?

Je weet welke activiteiten jou helpen om te ontprikkelen en te ontspannen.

Je weet hoe je op een fijne manier je eigen grenzen aan kan geven als het gaat om tijd voor jezelf nemen.

Je hebt meer rust in je hoofd om te kunnen voelen welke keuzes voor jou goed voelen.

Je bent een stapje dichter bij je autenthieke zelf gekomen. 

Je voelt beter aan wanneer je overprikkeld bent of over je grens en weet hoe je dan kan handelen.

Hoe vraag ik de Daily Leaves aan?

De Daily Leaves vraag je aan via het formulier hieronder. Binnen 48 uur krijg je een email (let ook op je spam) met een betaalverzoek.

Heb je gekozen voor de Daily Leaves Lite? Je koopt via de link de Daily Leaves. Na je aankoop krijg je een mail met de informatie over de komende 30 dagen. Graag hoor ik van jou je Telegram naam. Als je je naam van Telegram hebt doorgegeven, ga ik contact met jou zoeken via Telegram. Er zal dan een moment worden afgesproken om kort te overleggen over je doel voor  de komende 30 dagen. Na dit gesprek ga ik de kaarten voor je klaarzetten.

Heb je gekozen voor de Daily Leaves Premium? Je koopt via de link de Daily Leaves. Na je aankoop krijg je een mail met de informatie over de komende 30 dagen. Graag hoor ik van jou je Telegram naam. Als je je naam van Telegram hebt doorgegeven, ga ik contact met jou zoeken via Telegram.

Daarnaast krijg je ook een link waar je de twee kaartleggingen van 30 minuten kan inplannen. Na de eerste kaartlegging gaan jouw dertig dagen in en worden jouw kaartjes klaargezet.

Eerste startmoment is 9 mei 2024

Veelgestelde vragen

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Wat gebeurt er als ik het aanvraagformulier heb ingevuld?

Binnen 48 uur krijg je een reactie in je mail. In de mail staat een betaalverzoek. Heb je voor de online of sociaal media kaartlegging gekozen? Je krijgt dan ook een link waar je de afspraak in kan plannen.

Ik heb nog geen mail ontvangen na 48 uur?

Het kan zijn dat de mail naar je Spambox gaat. Hou deze goed in de gaten!

Heb je nog iets nodig voor een kaartlegging?

In principe heb ik niks nodig voor een kaartlegging. Als je een 30 minuten kaartlegging hebt aangevraagd, krijg je van te voren nog een vragenlijst waar al een aantal kennismakingsvragen in staan.

Voor de dagelijkse kaartjes vind ik het fijn om een foto van jou te hebben, zodat ik goed jouw energie kan aanvoelen. 

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou een kaartlegging doen?

Ja, alleen aan België. 

Voorspel je ook de toekomst?

Nee, in principe niet. Ik ben niet iemand die jou kan vertellen wanneer je de liefde van je leven tegen komt of wanneer je de loterij gaat winnen.

Mijn kaartleggingen zijn gericht op hoe jij weer een stapje verder komt in je leven!

Maak jij contact met overleden mensen?

Dat kan ik wel, maar dat is niet mijn hoofddoel in een gesprek. Soms komt er wel eens iemand langs, maar vaak niet. Ik ben vooral gericht op jouw proces en niet die van iemand die al overleden is.

Ik wil het graag cadeau geven!

Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Heb je andere vragen?

Mocht je een vraag hebben. Stuur dan een mailtje naar: lisa@innerleaves.nl of stel ze via mijn social media.