Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

De voorwaarden van de winactie

De winactie:
Deze winactie is geheel gratis en begint op 1 juli 2020 en eindigt op 15 juli 2020 om 23.59 uur. Dat betekend dat op 16 juli de winnaar bekend wordt gemaakt!

Hoe kan ik meedoen?
– Volg de Instagram- en/of Facebookpagina van Inner Leaves.
Facebook: https://www.facebook.com/InnerLeaves
Instagram: https://www.instagram.com/lisa_lagerweij_/
– Laat onder het bericht een reactie achter zodat ik weet dat je mee wil doen.

Voorwaarden om te doen:

  •  Je bent ouder dan 16 jaar.
  • Je woont in Nederland.

Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

De prijs:
De prijs is een persoonlijk op maat gemaakt armbandje van Inner Leaves. De edelstenen worden gekozen door Lisa. Als de winnaar zich heeft gemeld via één van hieronder genoemde opties, zal die persoon een mailtje krijgen met de verdere informatie.

De winnaar:
De winnaar wordt op 16 juli bekend gemaakt in een post op Facebook en Instagram. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. De winnaar heeft 48 uur om contact op te nemen met Inner Leaves. Dit kan via de mail (lisa@innerleaves.nl) of via een privé berichtje op Facebook of Instagram.

Mocht de winnaar niet binnen 48 uur hebben gereageerd. Dan wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt.

 

Deze winactie is niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd door Facebook, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.