Vind je het moeilijk om een edelsteen kiezen in de winkel? Of om te bepalen welke edelsteen nu bij jou past? Ik help je graag!

Herken je dat dat je soms uren naar een schap edelstenen staat te kijken omdat je twijfelt welke edelsteen nu bij jou past? Of dat je uren op internet zit om te zoeken naar betekenissen van edelstenen, omdat je niet zo goed weet wat de krachten zijn van edelstenen? Ik namelijk wel.

Vroeger vond ik het altijd lastig om een edelsteen te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten edelstenen, dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Ik had soms echt keuzestress.

Door deze situatie ben ik mij gaan verdiepen in edelstenen en ben er toen achter gekomen dat je edelstenen kan kiezen met je intuïtie. Met wat oefenen kan ik het nu ook aanvoelen voor anderen. Het enige wat ik daarvoor nodig heb is een foto!

Ik geef jou een edelsteen advies met de edelsteen die bij jouw past. Zodat je zo goed mogelijk gebruik kan maken van de energie die de edelsteen bij zich draagt.

Heb ongeveer twee jaar geleden kennis gemaakt met Lisa en sindsdien verslingerd aan haar prachtige edelsteen armbandjes.

Geef graag de armbandjes cadeau zodat ik er iemand blij mee kan maken.
Lisa kiest de edelstenen door haar intuïtie.
Wat bijzonder mooi is dat ze een foto ziet en dan de persoon kan lezen en precies weet welke edelsteen(en) bij iemand past.
En het klopt altijd, zo bijzonder mooi.

Mijn kinderen noemen het de geluksarmbandjes. 😍

Dankjewel lieve Lisa.

Marlies

Ontdek hoe het werkt

Door aanvraagformulier in te vullen op deze pagina, krijg je een edelsteen advies in je mailbox. Bij het aanvraagformulier staan een paar vragen, die mij kunnen helpen om een zo goed mogelijk advies te geven.

Je krijgt na het invullen van het formulier binnen twee werkdagen en mailtje met de vraag of je een foto van jezelf wilt opsturen en nog eventuele vragen.

Als ik jouw foto heb gehad, geef ik jou mijn advies. Bij dit mailtje zullen ook een aantal tips staan die jou kunnen helpen om ook zelf een edelsteen uit te kunnen kiezen in de toekomst.

Ook zal ik een klein persoonlijk berichtje schrijven, gebaseerd op de edelsteen.

Aanvraagformulier edelsteen advies

Waar zoek je een edelsteen voor?

10 + 11 =

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een edelsteen advies?

Het edelsteen advies is geheel gratis.

Wanneer krijg ik het edelsteen advies in mijn mailbox?

Binnen twee werkdagen krijg je een mailtje met de vraag om een foto op te sturen. Het kan zijn dat er nog een paar vragen in de mail staan. 

Het hangt af van hoe snel je daarop reageert. In principe wordt er geprobeerd om binnen vijf werkdagen een edelsteenadvies te geven. 

Ik heb nog geen mail ontvangen. Hoe kan dat?

Heb je al in je spambox gekeken? Het kan namelijk zijn dat de mailtjes worden gezien als spam. 

Is dit niet het geval? Het kan zijn dat er dan iets niet goed is gegaan. Je kan dan mailen naar: lisa@innerleaves.nl 

Hoe weet je welke edelsteen bij mij past?

Door middel van de energie van een foto. Als ik een foto voor mij heb, dan kan ik daar de energie vanaf lezen. Ik communiceer dit met mijn intuïtie. Die antwoord met een kleur of met de naam van de edelsteen. 

Het kan zijn dat er meerdere edelstenen in mijn hoofd opkomen. Ik zal deze dan ook allemaal met jou communiceren. Ook zal ik hierbij het advies geven of ze dan samen dragen. Niet alle edelstenen gaan namelijk samen. 

Hoe vaak kan ik edelsteen advies aanvragen?

Zoveel keer als je maar wilt. Je behoefte aan een bepaalde energie kan namelijk om de zoveel tijd veranderen. 

Mijn advies is om het niet te vaak te doen, omdat de kans dan groter is dat je hetzelfde advies krijgt. 

Nieuwsgierig geworden naar welke edelsteen bij jouw past? Vul dan het aanvraagformulier in. Dan weet je het snel!