Edelsteen armband

Edelstenen zijn kleine wondertjes van de natuur met elk een eigen energie. De energie van edelstenen kunnen mensen in het dagelijks leven ondersteunen. Op heel veel verschillende vlakken.

Op deze pagina vind je alles wat Inner Leaves te bieden heeft op het gebied van edelstenen. Je kan ervoor kiezen om een edelsteen armband te bestellen, gratis edelsteen advies aanvragen of de betekenis van edelstenen op te zoeken.

Vind je het soms ook zo lastig om een edelstenen armband te kiezen in de winkel, omdat je niet weet welke edelsteen er bij je past? Of zijn edelsteen armbanden vaak te groot/klein in de winkel? Bij Inner Leaves kan je een edelsteen armband speciaal voor jou op maat laten maken met de edelstenen die je nodig hebt. 

Je kan uit twee opties kiezen. Bij optie 1 kies ik via mijn intuïtie welke edelsteen bij jou past op dit moment. Edelstenen kunnen ons namelijk ondersteunen bij het dagelijks leven en is daarom een mooi hulpmiddel om bij je te dragen. Via mijn intuïtie kan ik aanvoelen welke edelsteen jij nodig hebt. De armband wordt voor jou persoonlijk op maat gemaakt.

Bij optie 2 kan je zelf kiezen welke edelstenen je wilt aan je armband. Je kan op de ‘edelsteen betekenis’ pagina zien welke edelstenen er beschikbaar zijn. Mocht je edelsteen er niet tussen staan, dan mag je mij altijd een berichtje sturen. Mocht het een dure edelsteen zijn, dan kan het zijn dat de armband iets duurder wordt. 

Elke armband is van elastiek en heeft een roestvrijstalen afwerkkraal, waar het knoopje onder wordt verwerkt.

De armband wordt via de post verzonden en kan door de brievenbus. In het pakketje zitten de armband, betekeniskaartje van de edelsteen en een bedankkaartje met een persoonlijke boodschap.

Voordelen van een edelsteen armband

♥ Een edelsteen armband is een mooi accessoire.

♥ Bepaalde edelstenen beschermen je tegen negatieve energieën om je heen.

♥ Bepaalde edelstenen hebben een rustgevend effect.

♥ Edelstenen kunnen energie blokkades opheffen in je lichaam.

♥ Bepaalde edelstenen ondersteunen bij het communiceren met je intuïtie of spirituele gaven.

♥ Bepaalde edelstenen zijn fijn om te gebruiken tijdens het mediteren.

Hi Lisa,

Ben erg blij met de mooie armbandjes en je hulp bij de keuze van de edelstenen.

Heb er ook 2 cadeau gegeven en deze zijn heel goed ontvangen, niet alleen de armbandjes maar ook je persoonlijke boodschap en de kaartjes met de betekenis, super handig om nog eens na te lezen

Ga zeker nog eens bestellen als cadeau maar ook voor mezelf :):)

Bedankt en heel veel succes met je mooie bedrijf.

Therese

Lisa heeft heel veel passie voor wat ze doet! Dat merk je direct als je met haar spreekt. Ik wilde voor mijn vriendin een speciale armband laten maken. Ze begeleid me goed in de betekenis van de stenen. Ze geeft haar mening maar laat de keuze bij mij. Toen de armband eenmaal binnen kwam en ik hem aan mijn vriendin gaf was ze heel tevreden. En wat leuk dat er voor mij nog een extra presentje bij zat. Een handgeschreven kaartje. Dat is toch wel heel persoonlijk en fijn om te ontvangen!

Lisa, super bedankt voor je hulp! Daarnaast wens ik je ontzettend veel plezier met Inner Leaves! Ik zie dat je op je plek zit en ontzettend veel liefde hebt voor wat je doet! Bedankt voor alles!

Gert-Jan

Zo ontzettend blij met mijn obsidiaan armband die ik heb ontvangen van Lisa.

De armband past goed en de edelstenen voelen erg fijn. Binnen enkele dagen na bestelling kwam de armband al netjes verpakt binnen, met een lief kaartje, een losse amethist cadeautje en uitleg over de werking van de obisidiaan. Dank je wel lieve Lisa, ik draag de armband elke dag💗

Tamara

Polsmaat opmeten

Het kan zijn dat je niet weet wat je polsmaat is. Hieronder staan een paar tips hoe je daar achter kan komen:

– Pas je goed een armband uit de winkel. Dan is de kans groot dat je een gemiddelde maat hebt. Dit is bij vrouwen 18cm en bij mannen 19-20 cm.

– Het makkelijkste om je polsmaat te meten is met een flexibel meetlint. Let op dat je het niet te strak doet.

– Heb je geen flexibel meetlint? Dan kan je het ook met een touwtje doen en dat opmeten. Let op dat je het niet te strak doet.

– Als je niet wil dat de armband strak komt te zitten, kan je er het beste 1 of 2 cm bij optellen.

– Is het een cadeautje? Dan kan je het beste de gemiddelde maat gebruiken. Als je weet dat de pols wat breeder is. Kan je het beste twee cm bij het gemiddelde optellen.

Aanvraag formulier

Wat voor armband wil je?

Is het een cadeautje?

Hoeveel armbanden wil je bestellen?

Nieuw veld

Veelgestelde vragen

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Wat gebeurt er als ik het aanvraagformulier heb ingevuld?

Binnen 48 uur krijg je een reactie in je mail. In de mail staat een betaalverzoek en de vraag om een foto. Aan de hand van de foto worden de edelstenen uitgekozen.

Als je hebt gekozen voor het zelf samenstellen, dan zal er naar de wensen worden gevraagd.

In het mailtje zal ook om het adres worden gevraagd waar het naar toe kan worden gestuurd. 

Ik heb nog geen mail ontvangen na 48 uur?

Het kan zijn dat de mail naar je Spambox gaat. Hou deze goed in de gaten!

Heb je nog iets nodig voor het armbandje?

Graag ontvang ik een foto van jou. Dat helpt mij om goed af te stemmen op jouw energie.

Ook wil ik graag de polsmaat weten, zodat ik ervoor kan zorgen dat het armbandje op maat kan worden gemaakt.

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail of een privé berichtje, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

  •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je per mail of via een privé berichtje)
  •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Binnen hoeveel tijd wordt het armbandje opgestuurd?

Dat ligt eraan hoe snel je reageert op het mailtje met het betaalverzoek en de eventuele vragen/foto. Na dat mailtje zal het armbandje binnen 5 werkdagen worden opgestuurd.

Mocht het meer haast hebben, laat het dan even weten. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 

Wat als het armbandje niet past?

Als een armband niet past. Mag je hem terug sturen. De kosten voor het versturen vanaf jouw adres is voor je eigen rekening. 

Het armbandje wordt aangepast (stop bij de armband een briefje met de aantal stenen die extra erbij of eraf moeten) en daarna weer terug gestuurd. Deze kosten zijn voor Inner Leaves.

Wat als ik de armband niet mooi vindt?

Als je hebt gekozen voor de intuïtie armband, weet je van te voren niet welke edelstenen aan de armband komen. Uit ervaring heb ik gemerkt dat de edelstenen die worden gekozen, bijna altijd wel in de smaak vallen. 

Een enkele keer komt het voor dat dit niet zo is. Mocht dat bij jou het geval zijn, schroom niet om een mail te sturen naar: lisa@innerleaves.nl of stuur een berichtje via Instagram of Facebook. Dan kan er samen gekeken worden naar een oplossing?

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou een armband kopen?

Ja, als je in een ander land dan Nederland woont, dan zal de verzendkosten iets meer zijn. 

Ik wil het graag cadeau geven!

Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Er zal alleen wel eerst naar een foto worden gevraagd om te kijken of ik een klik heb met die persoon. Anders stuur ik je met liefde door naar iemand anders!

Heb je andere vragen?

Mocht je een vraag hebben. Stuur dan een mailtje naar: lisa@innerleaves.nl