Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Kies voor zelf samenstellen als:

 • Je zelf een armband wil samenstellen.
 • Je een armband wil met één soort edelsteen.

Kies voor een intuïtie armband als:

 • Je het zelf moeilijk vind om een edelsteen uit te kiezen (we gaan dan in overleg, geef dit aan bij het vakje opmerkingen).
 • Je krijgt gelijk edelsteenadvies.

Balans in je emoties armband

20.00

Helderheid in je hoofd armband

20.00

Negativiteit overwinnen armband

20.00

Chakra armband

Vanaf 20.00

Chakra en matte Onyx armband

Vanaf 20.00

Dicht bij jezelf blijven armband

20.00

Liever zijn voor jezelf armband

20.00

Stress verminderen armband

20.00

Opkomen voor jezelf armband

20.00

Keuzes maken    armband

20.00

Leren ontspannen armband

20.00

Beschermer tegen negativiteit armband

20.00

Intuïtie versterken armband

20.00

Beschermer bij spiritualiteit armband

20.00

Volg je eigen pad armband

20.00

Intuïtie en zelfinzicht armband

20.00

Reviews van klanten

Hi Lisa,
Ben erg blij met de mooie armbandjes en je hulp bij de keuze van de edelstenen.
Heb er ook 2 cadeau gegeven en deze zijn heel goed ontvangen, niet alleen de armbandjes maar ook je persoonlijke boodschap en de kaartjes met de betekenis, super handig om nog eens na te lezen
Ga zeker nog eens bestellen als cadeau maar ook voor mezelf :):)
Bedankt en heel veel succes met je mooie bedrijf.

Therese

Lisa heeft heel veel passie voor wat ze doet! Dat merk je direct als je met haar spreekt. Ik wilde voor mijn vriendin een speciale armband laten maken. Ze begeleid me goed in de betekenis van de stenen. Ze geeft haar mening maar laat de keuze bij mij. Toen de armband eenmaal binnen kwam en ik hem aan mijn vriendin gaf was ze heel tevreden. En wat leuk dat er voor mij nog een extra presentje bij zat. Een handgeschreven kaartje. Dat is toch wel heel persoonlijk en fijn om te ontvangen!
Lisa, super bedankt voor je hulp! Daarnaast wens ik je ontzettend veel plezier met Inner Leaves! Ik zie dat je op je plek zit en ontzettend veel liefde hebt voor wat je doet! Bedankt voor alles!

Gert-Jan

Zo ontzettend blij met mijn obsidiaan armband die ik heb ontvangen van Lisa.
De armband past goed en de edelstenen voelen erg fijn. Binnen enkele dagen na bestelling kwam de armband al netjes verpakt binnen, met een lief kaartje, een losse amethist cadeautje en uitleg over de werking van de obisidiaan. Dank je wel lieve Lisa, ik draag de armband elke dag💗

Tamara

Veelgestelde vragen 

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou bestellen?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens producten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn diensten en producten als je in Nederland woont.

Wat wordt er in het vervolg mailtje gevraagd?

In dit mailtje wordt het volgende gevraagd:

 • Een foto van de persoon waar het armbandje voor is (mits je ervoor gekozen hebt dat ik voor jou de edelsteen mag aanvoelen).
 • Je adres om het armbandje naartoe te sturen. Is het een cadeautje? Dan heb ik het adres nodig van de gelukkige.
 • Eventueel een aantal persoonlijke vragen.
 • Als je hebt gekozen voor een bedeltje aan je armband, zal ik een foto opsturen van de bedels waar je uit kan kiezen.

Na dit mailtje ga ik aan de slag met je armband. Als hij af is krijg je weer een mailtje van mij met een foto het resultaat.

Als je hier akkoord op hebt gegeven, krijg je een mailtje met een betaalverzoek (mits je dat hebt aangegeven) en de factuur. Als je hebt betaald, wordt het armbandje met de post meegestuurd.

Hoelang gaat een edelsteen mee?

Dat is per edelsteen verschillend. De meeste edelstenen gaan jarenlang mee. Mits je hem goed verzorgd, door hem af en toe te ontladen en op te laden. Als een edelsteen doormidden breekt is dit meestal een teken dat hij zijn werking verloren is. Dit kan overigens ook een signaal zijn dat jij de edelsteen niet meer nodig hebt. Dit geldt ook als je de edelsteen bent kwijt geraakt.

Ontvang ik de omschrijvingen van de edelstenen bij een armband?

Bij elke armband worden er kaartjes meegestuurd waarop de beschrijving staat van de edelsteen. Deze zijn geplastificeerd en zijn daardoor goed te bewaren, zodat je ze later nog een keertje kan nalezen.

Wil je de hele beschrijving lezen van de edelsteen? Kijk dan op de pagina: Edelsteen betekenis

Help het armbandje past niet!

Dat kan helaas gebeuren bij producten die op maat gemaakt zijn. Dan mag je mij altijd een mail sturen (lisa@innerleaves.nl). Dan pas ik hem gratis voor je aan. Dit gaat als volgt:

Stap 1: Je stuurt het armbandje terug naar:

 • Inner Leaves
 • Gooteplein 5e2
 • 3232DA, Brielle.

De verzendkosten betaal je zelf.

Stap 2: Ik pas hem aan.

Stap 3: Ik stuur hem binnen vijf werkdagen terug. Deze verzendkosten zijn voor mij.

Waar komen de edelstenen die jij gebruikt vandaan?

Ik koop de edelsteenkralen bij verschillende online groothandels in. Van te voren heb ik research gedaan of zij goede producten leveren. Ik controleer de edelsteenkralen ook altijd als ze binnenkomen, zodat ik zo de beste kwaliteit kan leveren.

Moet ik het armbandje reinigen voordat ik hem ga dragen?

Voordat het armbandje wordt opgestuurd, wordt hij eerst gereinigd in een Hematiet en Bergkristal bakje. In principe kan dit al genoeg zijn om hem gelijk te gaan dragen.

Ben je gevoelig voor de energie van edelstenen en je voelt dat hij nog een extra reiniging nodig heeft? Dan kan je hem altijd even onder de kraan houden. Let wel op! niet alle edelstenen kunnen tegen water. Als je hierover twijfelt, kan je het altijd even opzoeken op mijn edelstenen betekenis pagina.

Anders kan je hem net als ik in het Hematiet en Bergkristal bakje leggen of je kan hem tijdens volle maan in het raamkozijn leggen.

Help, mijn armband lijkt niet op de foto!

Dat kan helaas gebeuren. Elke edelsteen is anders. Ik probeer een zo natuurgetrouwe foto naar je op te sturen. Dit gaat soms niet helemaal goed door de lichtinval.

Mocht de armband echt heel anders zijn dan dat je in gedachte had. Dan kan je mailen naar lisa@innerleaves.nl. We kijken dan samen hoe we dit op kunnen lossen.

Help, de edelstenen aan mijn armband verkleuren!

Dat kan helaas gebeuren. Het is en blijft een natuurlijk product. Let daarom goed op wat je met de armband doet. Sommige edelstenen kunnen niet tegen water of zonlicht. Dit wordt bij de omschrijving van de edelstenen vermeld. Lees deze dus goed. Inner Leaves is namelijk niet aansprakelijk hiervoor.

Let goed op met de volgende situaties/producten:

 • Water
 • Zonlicht
 • make-up
 • Parfum
 • verzorgingsproducten
 • Reinigingsproducten

Het kan ook dat de edelsteen reageert op de zuurgraad in jouw huid. Ook hiervoor is Inner Leaves niet aansprakelijk.