Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Edelstenen betekenis

Op deze pagina staan alle edelstenen waar je uit kan kiezen voor een armband. Vanwege de vele keuzes van edelstenen heb ik een keuze moeten maken in mijn assortiment. Kortom het kan dus zijn dat de edelsteen die je zoekt er niet tussen staat. Mocht er een edelsteen missen, dan kan je dat via een mailtje of contactformulier laten weten!

Nieuwe aanwinsten

Om de zoveel tijd wordt het assortiment uitgebreid. De nieuwste aanwinsten worden onder dit kopje vermeld. Het kan zijn dat er nog geen link is naar de omschrijving, omdat die nog niet geschreven is.

Kiwi Jaspis

Kersenbloesem Jaspis

Leopard Skin Jaspis

Golden Obsidiaan

Edelstenen die beschikbaar zijn

Amazoniet

Amethist

Aquamarijn

Aventurijn

Bergkristal

Bronziet

Carneool

Cherry kwarts

Fluoriet

Gele Calciet

Goudsteen

Hematiet

Howliet

Jade

Labradoriet

Lapis Lazuli

Lavasteen

Maansteen

Mosagaat

Obsidiaan

Onyx

Opaliet

Regenboog Obsidiaan

Rode Jaspis

Rookkwarts

Rozenkwarts

Sneeuwvlok Obsidiaan

Sodaliet

Tijgerijzer

Tijgeroog

Toermalijn

Witte Agaat

Zonnesteen

Niet op voorraad

Sommige edelstenen zijn moeilijk verkrijgbaar, omdat de edelsteen op dat moment minder leverbaar is. Mocht een edelsteen niet leverbaar zijn bij mijn leveranciers, dan worden ze onder dit kopje gezet. Als ze wel weer leverbaar zijn, worden ze verplaatst naar het kopje hierboven.

Aardbeienkwarts

Unakiet

Let op!

Edelstenen zijn geen vervangers voor medicijnen of therapieën. Mocht je ergens klachten hebben, ga dan altijd langs de dokter!