Howliet

Kalmerend

Howliet is een kalmerende steen. Hij helpt je bij het versterken van je positieve eigenschappen. De steen helpt je om minder kritisch te zijn. Hij maakt je leergierig en versterkt het geheugen. Hij helpt je ontspannen en is daarom goed voor iemand de veel stress ervaart. Doordat de steen je ontspant kan je weer met een frisse en rustige blik naar situaties kijken. Hij maakt je geduldig en bevordert je ambitie. De Howliet beschermt je tegen nachtmerries. Ook stimuleert hij een rustige, diep slaap. De steen helpt je om je woede en boosheid onder controle te krijgen. Hij maakt je vindingrijk, creatief en geeft inspiratie. De steen maakt je bewust van je handelingen en de gevolgen van deze handelingen. De Howliet helpt je om je geest en lichaam weer in balans te krijgen, hierdoor bevordert dat de intuïtie. De steen helpt je om zelfstandig te worden.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Howliet op het lichaam

– Verlicht spanningshoofdpijn

– Versterkt botten, gewrichten, nagels en gebit

– Bevordert een goede nachtrust

– Helpt bij nagelbijten

– Positieve werking op calciumtekort

– Heelt huidwondjes en verlicht huidirritaties

– Vermindert de jeuk van insectenbeten

Tip

Howliet werkt goed bij overspannenheid en stress. Hij helpt je kritisch naar jezelf te kijken en stappen te ondernemen en te veranderen.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

De Howliet kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!