Het antwoord dat je zoekt, zit allang in jou. Je bent er alleen nog niet bewust van!

Bij Inner Leaves staan de een intuition call vooral in teken van persoonlijke ontwikkeling. Het onbewuste, bewust maken.

Een kaartlegging kan je helpen om het onbewust, bewust te maken. Jouw ziel weet namelijk allang het antwoord op de vraag dat je zoekt. Alleen ons hoofd (ego) is vaak op de voorgrond, waardoor onze intuïtie minder ruimte krijgt. Ons ego zorgt ervoor dat we aan onze intuïtie gaan twijfelen. Het fluistert allemaal overtuigingen in ons oor, die onze intuïtie ontkracht. Door een kaartlegging door iemand anders te laten doen, krijg je ego geen ruimte. Waardoor je minder gaat twijfelen aan je eigen intuïtie.

Hieronder staan de opties die Inner Leaves aanbiedt. Kijk wat er voor jou goed voelt. Alleen dan krijg je wat je nodig hebt. 

Wil je eerst kennis maken?

Wil je mij eerst leren kennen? Dan kan dat via mijn Instagram account waar ik bijna elke dag drie kaartjes post waar je uit kan kiezen. 

Kaartje kiezen op Instagram

♥ Op mijn Instagram account kan je elke werkdag zelf een kaartje kiezen

♥ Elke zaterdag kan je je eigen affirmatiekaart kiezen

♥ Volg: kaartlegging_van_lisa

♥ Om de zoveel tijd wordt er een oproep geplaats dat je een kaartje mag aanvragen!

Gratis

Intuition call

Een kaartlegging heet bij Inner Leaves een intuition call, omdat het niet alleen een kaartlegging is. De kaartlegging is alleen het hulpmiddel om erachter te komen wat jouw intuïtie jou wilt vertellen. Via mijn eigen intuïtie kan ik een connectie maken met jouw intuïtie. Met als gevolg dat ik bepaalde patronen waar jij onbewust tegen aan loopt, bewust kan maken. Door bewust te worden van deze patronen kan je er bewust mee aan de slag gaan. Dit is natuurlijk niet in één keer oplost. Dit heeft tijd nodig. Ik wil jou daar graag in ondersteunen. 

Echt aan de slag

Wil je echt aan de slag met de patronen waar je tegen aan loopt, dan is er een mogelijkheid om strippenkaart af te nemen. Je koopt dan gelijk vier of meer gesprekken in voor een mooi tarief. Je kan zelf inplannen wanneer je de afspraken wilt inplannen, zolang het maar in een periode gebeurd van zes maanden. 

Als je een strippenkaart neemt, krijg je daar een werkboek bij. Dit werkboek ondersteunt jou bij het proces die ontstaat tijdens de gesprekken. Zo leer je bewust met het proces bezig te zijn!

 

Hoe vraag ik een intuition call aan?

Een intuition call vraag je aan via het formulier hieronder. Binnen 48 uur krijg je een email (let ook op je spam) met een betaalverzoek en een link waar je de afspraak in kan plannen.

Je kan ook via sociaal media (facebook /Instagram) een berichtje sturen. Als je die optie kiest, hoef je niet ook nog het formulier hieronder in te vullen.

 Aanvraagformulier

Welke kaartlegging heb je interesse in?

Veelgestelde vragen

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Wat gebeurt er als ik het aanvraagformulier heb ingevuld?

Binnen 48 uur krijg je een reactie in je mail. In de mail staat een betaalverzoek. Ook staat er in de mail een link voor het plannen van een afspraak.

Ik heb nog geen mail ontvangen na 48 uur?

Het kan zijn dat de mail naar je Spambox gaat. Hou deze goed in de gaten!

Waar vindt de online call plaats?

De online call zal via Zoom plaatsvinden. Er kan eventueel ook gekozen worden om het te doen via Instagram videobellen. 

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail of een privé berichtje, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

  •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je per mail of via een privé berichtje)
  •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Heb je nog iets nodig voor een intuition call?

In principe heb ik niks nodig voor een intuition call. Als je een 30 minuten intuition call hebt aangevraagd, krijg je van te voren nog een vragenlijst waar al een aantal kennismakingsvragen in staan. Zo kunnen we tijdens het gesprek gelijk beginnen.

Voorspel je ook de toekomst?

Nee, in principe niet. Ik ben niet iemand die jou kan vertellen wanneer je de liefde van je leven tegen komt of wanneer je de loterij gaat winnen.

De intuition calls zijn gericht op hoe jij weer een stapje verder komt in je leven!

Maak jij contact met overleden mensen?

Dat kan ik wel, maar dat is niet mijn hoofddoel in een gesprek. Soms komt er wel eens iemand langs, maar vaak niet. Ik ben vooral gericht op jouw proces en niet die van iemand die al overleden is.

Heb je andere vragen?

Mocht je een vraag hebben. Stuur dan een mailtje naar: lisa@innerleaves.nl

Ik wil het graag cadeau geven!

Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Er zal alleen wel eerst naar een foto worden gevraagd om te kijken of ik een klik heb met die persoon. Anders stuur ik je met liefde door naar iemand anders!