Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Op deze pagina vind je alle soorten  kaartleggingen die er mogelijk zijn bij Inner Leaves. Voor zowel online kaartleggingen, kaartleggingen via de mail/ander platform of face-to-face kaartleggingen.

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Waarom kan ik niet betalen voor een online kaartlegging via deze webshop?

Bij een kaartlegging is het belangrijk dat er een klik is tussen twee personen. Alleen dan zullen de boodschappen goed overkomen. Voor de kaartlegging voel ik even aan of die klik er is. Mocht ik die voelen, dan kan de kaartlegging door gaan.

Wat als er geen klik is?

Als er geen klik is, zal ik je doorverwijzen naar andere ondernemers die ook kaartleggingen doen.

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail of een privé berichtje, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

  •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je per mail of via een privé berichtje)
  •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou een kaartlegging doen?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens diensten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn diensten en producten als je in Nederland woont.

Heb je andere vragen?

Mocht je een vraag hebben. Stuur dan een mailtje naar: lisa@innerleaves.nl