Kiwi Jaspis

Wensvervuller

Kiwi Jaspis, ook wel Lotus Jaspis genoemd, is een fijne steen als je met mensen werkt. Hij beschermt je tegen negatieve energieën, werkt aardend en reinigt je chakra’s. Wat voor rust en balans zorgt. Het is een steen die je liefdevol zal benaderen en de daadkracht in jezelf oproept. De Kiwi Jaspis helpt je om problemen aan te pakken en De helpt je om je emoties in evenwicht te krijgen. Hij helpt je om je eigen identiteit te vinden en door te groeien. De steen maakt je bewust dat je goed bent zoals je bent. Het is een fijne steen om te dragen in stressvolle perioden. Ook helpt hij bij malende gedachten. Hij maakt bewust van je wensen en helpt je om die werkelijkheid te maken.

Kiwi Jaspis en Bergkristal armband  (8mm kralen)

Effecten van de Kiwi Jaspis op het lichaam

– Beschermt tegen straling.

– Werkt ontgiftend.

– Harmoniseert bloedsomloop.

– Bevordert zuurstofopname.

Tip

De Kiwi Jaspis is een verzameling van drie stenen in één. Namelijk de Amazoniet, Zwarte Toermalijn en Bergkristal. Hij heeft dan ook de werking van alle drie de edelstenen in zich.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

De Kiwi Jaspis kan op alle manieren worden verzorgd.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!