Lapis Lazuli

Zelfinzicht

De Lapis Lazuli is een steen van wijsheid, verlichting en inzicht. Hij helpt je om optimistisch te zijn en nieuwsgierig te maken naar het onbekende. De steen vergroot je concentratie en helpt je om problemen goed te bekijken. Hij werkt kalmerend en helpt je om orde te krijgen in je gedachten. Lapis Lazuli heeft een goede werking op het geheugen, stimuleert zelfinzicht. Het maakt sociaal en meelevend. Hij bevordert duidelijke en eerlijke communicatie in de dingen die je dwars zitten. De Lapis Lazuli helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij bevordert de zorgzaamheid en idealisme. De steen bevordert de creativiteit en objectiviteit. De Lapis Lazuli helpt je om je intuïtie te versterken. Hij helpt je duidelijker te kijken naar je eigen mogelijkheden.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Lapis Lazuli op het lichaam

– Werkt ontstekingsremmend, pijnstillend

– Helpt bij slapeloosheid

– Werkt bloeddrukverlagend

– Helpt bij keelpijn, stembanden, schildklier

– Helpt bij hoofdpijn, migraine

– Helpt bij duizeligheid

– Werkt stress verminderend

– Helpt bij depressie, ADHD en autisme

– Beschermt tegen epilepsie

Tip

Begin je met iets nieuws, zoals een studie. Dan is de Lapis Lazuli een fijne steen om bij je te dragen. Hij maakt je namelijk nieuwsgierig en sociaal.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

Pas op met water. Daar kan de Lapis Lazuli niet goed tegen.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!