Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

“Het antwoord op jouw vraag, zit al in jou! Je komt er alleen nog niet bij!”

Herken je dat gevoel dat je leven voorbij vliegt? Dat je soms vergeet om een me-time momentje op een dag in te plannen. Dat je bepaalde signalen van je omgeving of van je eigen lichaam niet meer bewust opmerkt. Je leeft als het ware op een automatische piloot. Je doet maar wat, terwijl je eigenlijk niet eens weet of het wel fijn voelt.

Met ‘me-time reminders’ gaan we aan de slag om jou weer bewust te maken. Want of we het nou merken of niet, onbewust komen die signalen toch nog binnen.

Dit wordt heel laagdrempelig aangepakt door middel van een maand lang elke dag een me-time opdrachtje te maken. Je krijgt daarnaast ook nog twee keer per week een persoonlijk kaartje met een persoonlijke boodschap. Op deze manier word je weer bewuster van je eigen lichaam en intuïtie.

Hoe werkt het?

De ‘Me-time reminders’ vindt plaats op een privé account op Instagram. Hier zal elke dag een post online komen met een me-time opdracht of een intuïtie opdracht. Daarnaast krijg je twee keer per week één of twee persoonlijke kaartjes in een privé berichtje.

Je hebt een maand toegang tot dit account. Om mee te doen stuur je een volgverzoek op het account ‘Me-time reminders‘. Je krijgt dan een privé berichtje met een betaalverzoek + factuur. Als je die hebt betaald, krijg je toegang tot het account. Let op! Als je een privé account hebt, stuur mij dan even een berichtje op mijn andere account (lisa_lagerweij_). Ik kan namelijk jou dan geen berichtje sturen. Je krijgt namelijk pas toegang als je betaald hebt!!

Na deze maand krijg je een berichtje of je nog een maand mee wil doen (dit gaat niet automatisch). Als je dit niet wil verlengen, dan word je verwijderd van het account.

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?
Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.
Ik woon in een ander land, kan ik dan ook meedoen met ''Me-time reminders'?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens diensten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn diensten en producten als je in Nederland woont.

Kan ik meedoen als ik geen Instagram account heb?

Helaas kan je dan niet meedoen. Het vind op Instagram plaats en niet op een ander platform of manier.

Hoeveel kost 'Me-time reminders'?

‘Me-time reminders’ kost op dit moment €9,99 (openingsactie).

Hoe kan ik betalen?
Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

  •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je in een privé berichtje)
  •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Kan ik elk moment instromen?

In principe kan je elke dag je aanmelden op de Instagram pagina. Elk weekend wordt er gekeken of jouw maand is afgelopen. Een week voor het aflopen van de maand krijg je een berichtje met de vraag of je wilt verlengen (dit gaat niet automatisch).

Mocht je dit niet willen, dan word je ontvolgt als je maand afgelopen is.

Mocht je voor de einddatum niet gereageerd hebben op het privé berichtje. Dan word je ook ontvolgt.

Het kan zijn dat je het berichtje over het hoofd hebt gezien, je kan dan gewoon opnieuw een volgverzoek indienen.

Voorspel je ook de toekomst?
Nee, in principe niet. Ik ben niet iemand die jou kan vertellen wanneer je de liefde van je leven tegen komt of wanneer je de loterij gaat winnen.

Mijn kaartleggingen zijn gericht op hoe jij weer een stapje verder komt in je persoonlijkeontwikkeling.

Maak jij contact met overleden mensen?
Dat kan ik wel, maar dat is niet mijn hoofddoel in een gesprek. Soms komt er wel eens iemand langs, maar vaak niet. Ik ben vooral gericht op jouw proces en niet die van iemand die al overleden is.
Ik wil het graag cadeau geven!
Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Er zal alleen wel eerst naar een foto worden gevraagd om te kijken of ik een klik heb met die persoon. Anders stuur ik je met liefde door naar iemand anders!

 

Andere vragen?

Heb je een vraag die niet in de tekst wordt beantwoord? Mail je vraag dan naar lisa@innerleaves.nl

Nieuwsgierig geworden naar Me-time reminders? Dien dan een volgverzoek in op de Instagram pagina!