Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Ken je het gevoel dat er iets onbewust in jou bezig is, maar je vinger niet helemaal op kan leggen wat er aan de hand is? Of ben je op zoek naar je eigen pad, maar kan die nog niet helemaal vinden? Dan kan een online kaartlegging jou helpen om de antwoorden te vinden!

Een kaartlegging kan je helpen om het onbewuste, bewust te maken. Ik geloof namelijk dat het antwoord die je zoekt allang in je hart te vinden is. Je weet alleen nog niet hoe je erbij kan komen. Daarbij kan ik je ondersteunen!

Een kaartlegging zou op de volgende vragen een antwoord kunnen geven:

 • Over wat mijn volgende stap in mijn leven zou kunnen zijn?
 • Wat houdt mij tegen om de volgende stap in mijn leven te nemen?
 • Over wat heb ik nodig om een volgende stap in mijn leven te kunnen zetten?

Andere vragen kunnen zijn:

 • Wat wil mijn onderbewuste tegen mij zeggen?
 • Welke baan zou bij mij kunnen passen?
 • Hoe kan ik beter in mijn vel zitten?
 • Waar liggen mijn talenten?

Je kan er ook voor kiezen om er open minded in te gaan en te kijken wat de kaarten jou te vertellen hebben. Er komen dan vaak verrassende antwoorden!

De kaartlegging met Lisa was super gezellig, open en comfortabel! Vele kaarten pasten zeer goed bij mijn situatie en gaven me inzichten of bevestingen over het pad dat ik nu wil en moet bewandelen. Vreemd, maar toch geeft deze kaartlegging me een erkenning naar mijzelf en dat ik goed bezig ben. Ik haal er kracht uit en positieve energie. Tankx Lisa, het was aangenaam en je gaat zeker nog vele mensen helpen. 

Emilie

Lieve Lisa, dank je wel voor de kaartlegging. Ik voel een verbondenheid met jou. Weinig woorden nodig om elkaar te verstaan. Dat is mooi. Ik heb de tijd genomen om de betekenis van de zes kaarten die je voor mij getrokken hebt, goed te interpreteren. Ik kan je alleen maar zeggen dat de betekenis van de kaarten exact weergeeft in welke fase ik zit. Dat is geen toevalstreffer. Heel bijzonder en mooi. Ik zal mensen in mijn omgeving die hier open voor staan absoluut naar jou verwijzen.

Monique

Ik heb net een kaartlegging gehad. Dit heeft mij bevestiging, rust en duidelijkheid gegeven. Heel fijn om met Lisa te praten. Ik vond het fijn dat ze een gesprek met mij aanging. Ze deed het niet omdat het moest, maar omdat ze oprecht geïnteresseerd was. Goed adviezen gehad en veel duidelijkheid gekregen. Fijn en geruststellend. Ook vond ik fijn dat ze ook dingen over zichzelf vertelde. Zeker aan te raden om te doen!

Laura

Hoe werkt het?

Als je op één van de buttons klikt op deze pagina, kom je op een aanvraagformulier. Als je deze invult en opstuurt, krijg je binnen twee werkdagen een mailtje terug. In dit mailtje zullen een aantal datum opties staan waar je uit kan kiezen.

Ook zal er dan naar een foto worden gevraagd, zodat ik kan kijken of ik een klik met jou voel. Een klik voelen is belangrijk, omdat de kaartlegging anders heel moeizaam gaat. Als ik geen klik voel, verwijs ik je door naar iemand anders.

De online kaartlegging zal plaats vinden via beeldbellen. Je krijgt instructies via de mail de dag voor de afspraak!

De kaartlegging duurt ± 60 minuten! Ik zal dan de kaarten voor je leggen en dan gaan we daarover in gesprek.

Na het gesprek zal ik jou een verslagje van het gesprek opsturen, met de eventuele tips die ik gegeven heb. Zo kan je het later nog eens rustig doorlezen!

In het laatste mailtje vind je ook een linkje naar een betaalverzoek.

 

Een online kaartlegging kost €35,-. 

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs inbegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betalen hoeft te worden aan de Belastingsdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen btw aan de klant kan worden vragen. Er staat dan ook geen btw vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou een kaartlegging doen?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens diensten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn diensten en producten als je in Nederland woont.

Hoeveel kost een online kaartlegging?

Een online kaartlegging kost €35,- voor ± 60 minuten.

Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur opgestuurd via de mail, waarop vermeld staat hoeveel het totaal gaat kosten. Betalen kan op twee manieren:

 •  Via een betaalverzoek (linkje krijg je per mail)
 •  Zelf overmaken naar rekeningnummer  NL32 KNAB 0259 4242 77
Wat wordt er in het vervolg mailtje gevraagd?

In dit mailtje zal het volgende worden gevraagd:

 • Een foto, zodat ik kan kijken of er een klik is.
 • Een aantal datum opties voor de online kaartlegging.
Voorspel je ook de toekomst?

Nee, in principe niet. Ik ben niet iemand die jou kan vertellen wanneer je de liefde van je leven tegen komt of wanneer je de loterij gaat winnen. 

Mijn kaartleggingen zijn gericht op hoe jij weer een stapje verder komt in je leven!

Maak jij contact met overleden mensen?

Dat kan ik wel, maar dat is niet mijn hoofddoel in een gesprek. Soms komt er wel eens iemand langs, maar vaak niet. Ik ben vooral gericht op jouw proces en niet die van iemand die al overleden is.

Ik wil het graag cadeau geven!

Dat kan natuurlijk ook. Ik vind dat alleen maar leuk.

Ik heb waardebonnen die ik naar je op kan sturen, zodat je die kan geven!

Er zal alleen wel eerst naar een foto worden gevraagd om te kijken of ik een klik heb met die persoon. Anders stuur ik je met liefde door naar iemand anders!

 

Nieuwsgierig geworden naar een online kaartlegging? Vul dan het aanvraagformulier in!