Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Reviews van online kaartleggingen

De kaartlegging met Lisa was super gezellig, open en comfortabel! Vele kaarten pasten zeer goed bij mijn situatie en gaven me inzichten of bevestingen over het pad dat ik nu wil en moet bewandelen. Vreemd, maar toch geeft deze kaartlegging me een erkenning naar mijzelf en dat ik goed bezig ben. Ik haal er kracht uit en positieve energie. Tankx Lisa, het was aangenaam en je gaat zeker nog vele mensen helpen. 

Emilie

Lieve Lisa, dank je wel voor de kaartlegging. Ik voel een verbondenheid met jou. Weinig woorden nodig om elkaar te verstaan. Dat is mooi. Ik heb de tijd genomen om de betekenis van de zes kaarten die je voor mij getrokken hebt, goed te interpreteren. Ik kan je alleen maar zeggen dat de betekenis van de kaarten exact weergeeft in welke fase ik zit. Dat is geen toevalstreffer. Heel bijzonder en mooi. Ik zal mensen in mijn omgeving die hier open voor staan absoluut naar jou verwijzen.

Monique

Ik heb net een kaartlegging gehad. Dit heeft mij bevestiging, rust en duidelijkheid gegeven. Heel fijn om met Lisa te praten. Ik vond het fijn dat ze een gesprek met mij aanging. Ze deed het niet omdat het moest, maar omdat ze oprecht geïnteresseerd was. Goed adviezen gehad en veel duidelijkheid gekregen. Fijn en geruststellend. Ook vond ik fijn dat ze ook dingen over zichzelf vertelde. Zeker aan te raden om te doen!

Laura

Van Lisa kreeg ik een hele mooie kaartlegging. Ze was heel betrokken en stelde goede vragen. Het klopte allemaal wat ze zei en ik heb er wel heel veel aan gehad! Dank je wel Lisa!!!

Wendy

Mijn sessie met Lisa was inspirerend en verhelderend. Ze denkt met je mee en luistert daarnaast ook goed naar wat je te zeggen hebt. In korte tijd weet ze toch de juiste snaren te raken. Bedankt voor de sessie lieve Lisa.

Mariana

Vanmorgen een kaartlegging gehad van Lisa. Wat een leuke spontane meid. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en we hadden fijn gekletst. De kaarten die ze voor mij had raakte mij. Bedankt lieve Lisa.

Bianca

Ik heb een reading gehad van Lisa. Zowel voor mezelf als voor mijn dochter. Ze voelde allebei onze energie heel goed aan en wist daarop meteen in te spelen. De kaarten die ze eruit pikte klopte ook precies met hoe wij beiden in elkaar steken. Heel fijn. Het was heel verhelderend en had een mooi gesprek met Lisa. Dankjewel hiervoor!

Nicole

Ik heb een kaartlegging van Lisa gehad. Ik had op voorhand een goed gevoel bij Lisa en dat klopte. Iets met intuïtie. De kaartlegging heeft eerst spanning bij mij weggehaald daarna kreeg ik bevestiging dat ik al heel ver ben in mijn bewust zijn van dingen. Daarna nog kwam er nog een mooi advies uit en een fijn gesprekje met Lisa. Dit was mijn eerste kennismaking met kaartlegging en een goede!

Emmely

 Fijn gesprek gehad met Lisa, ze is heel open en ook over zichzelf, waardoor je je al snel “thuis” voelt. Ze voelt dingen haarscherp aan en geeft advies zonder te oordelen. Ze heeft het beste met je voor en probeert je weer verder op weg te helpen in je leven, door een andere kijk op bepaalde dingen te laten zien. Dankjewel Lisa.

Anouk

Vandaag een mooi, bijzondere kaartlegging gehad. Fijn hoe Lisa de kaarten uitlegt. Het raakte mij dat het zo treffend was en het heeft mij ook bevestiging gegeven. Echt heel fijn hoe Lisa, haar gevoel volgt waardoor ik nog meer mooie boodschappen mocht ontvangen. Dankbaar!

Paulien

Lisa is een hele fijne persoonlijkheid die met veel enthousiasme kaarten legt. Je kan kiezen uit verschillende sets wat het een extra dimensie geeft. Ze neemt de tijd, luistert goed en geeft haar eigen interpretatie die bij mij echt klopte! Een aanrader. Dankjewel!

Claudia

Wauw… een beetje overdonderd hoe ‘raak’ een kaartlegging kan zijn. Zonder verwachtingen had ik me aangemeld. Na me kort even te hebben voorgesteld schudde Lisa de kaarten. Niet te geloven hoe het verhaal zich opbouwde en aansloot bij hoe het werkelijk is/voelt aangevuld met enkele mooie inzichten. Inzichten die ik diep vanbinnen aanvoelde maar een mooie bevestiging zijn …. En uiteraard ook enkele aandachtpunten waar ik mee aan de slag kan.

De aanpak van Lisa is enorm hartverwarmend, met heel veel empathie en aandacht voor de persoon. Het is duidelijk zichtbaar en voelbaar dat ze dit vanuit haar hart doet. Dankjewel voor deze warme ondersteuning.

Isabelle