Sneeuwvlok Obsidiaan

Spiegel voor de ziel

De Sneeuwvlok Obsidiaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door zelfinzicht. De steen kan als een spiegel werken en helpt jou ontdekken wie je werkelijk bent. Hij zorgt voor rust in je hoofd als je teveel piekert. Ook bij stress kan hij goed helpen. De Sneeuwvlok Obsidiaan beschermt jou tegen negatieve energie uit je omgeving, zoals straling. Hij zorgt voor een balans in lichaam, geest en ziel. De steen helpt je om je te stimuleren om iets spontaan te doen en daarbij de negatieve gedachten over jezelf los te laten. De Sneeuwvlok Obsidiaan helpt je om je angsten onder ogen te komen. Voor mensen die hun spirituele gaven aan het ontwikkelen kan hij ook erg fijn zijn. Hij helpt je namelijk om deze gaven te ontdekken, maar houdt je ook met beide benen op de grond. De steen geeft je doorzettingsvermogen en daadkracht. Hij helpt je om van je verslavingen af te komen.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Sneeuwvlok Obsidiaan op het lichaam

– Werkt pijnstillend

– Stimuleert spijsvertering

– Verbeterd doorbloeding

– Verkoudheid, griep herstellen sneller

– Kan helpen bij bloedarmoede en menstruatieklachten

– Helpt bij herstel van botbreuken

– Heeft een positieve werking op oogziekten en geïrriteerde ogen

– Een positief effect op koude handen en voeten

– Heeft een positief effect op hooikoorts

Tip

Bij geïrriteerde of tranende ogen helpt het als je je ogen dept met Sneeuwvlok Obsidiaan water.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

Je kan de Sneeuwvlok Obsidaan op alle manieren reinigen en opladen. Hij neemt veel negatieve energieën van zijn omgeving over. De beste manier om daarvoor te ontladen is water. Hou hem een paar minuten onder stromend water en hij blijft langer zijn werk doen.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!