Tijgerijzer

Vitaliteit

Tijgerijzer helpt je bij een goede aarding, waardoor hij dus spanningen en stress verminderend werkt. Het is een goede steen voor als je veranderingen in je leven wil. De steen helpt je om een nieuw begin te maken en dingen af te sluiten die niet horen bij het nieuwe begin. De Tijgerijzer geeft doorzettingsvermogen bij tegenslagen of opstart problemen. Hij vermindert angsten en fobieën. Het is een steen die goed bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid of bij energiegebrek. Tijgerijzer bevordert de creativiteit en artistieke vaardigheden. Hij zorgt dat je uit je hoofd komt en gaat staan voor jezelf. Tijgerijzer haalt je aangeboren talenten naar boven. Hij helpt je om je eigen mening te laten horen en dingen duidelijk te verwoorden. De steen helpt je om dingen te vergeven. Het is een goede steen voor mensen met ADHD. Bij deze mensen zorgt hij voor rust en balans.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Tijgerijzer op het lichaam

– Bevordert de doorbloeding

– Helpt tegen overgewicht

– Geeft nieuwe energie

– Versnelt de spijsvertering

– Bevordert opname van ijzer en vitamine B

– Vitaliserende werking bij uitputting, energiegebrek en moeheid

Tip

Tijgijzer is een combinatie van Hematiet, Tijgeroog en Rode Jaspis. Hij heeft dan ook alle werkingen van deze stenen in zich.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

Pas op met water. Daar kan de Tijgerijzer niet altijd tegen.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!