Tijgeroog

Mentale helderheid

Tijgeroog is een aardende en beschermende steen. Hij brengt harmonie en balans. De steen maakt je zelfbewuster en minder verlegen. Hij helpt je bij het maken van beslissingen. Het is een goede steen voor kinderen die meer zelfvertrouwen nodig hebben. Hij versterkt (zelf)vertrouwen, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme. Hij helpt je bij een gevoel van eigenwaarde. Tijgeroog helpt je om even afstand te nemen, het overzicht te bewaren en je doelen te bereiken. De steen kan helpen bij angsten en fobieën. Ook kan hij helpen om de diepere oorzaak te doorgronden en geestelijke blokkades op te heffen. Hij maakt je leergierig en nieuwsgierig. Het is ook een goede steen om te dragen als je snel overprikkelt raakt. Hij maakt creatief en productief en zet je tot actie. De Tijgeroog kan je in moeilijke tijden kracht geven en kan je helpen bij interen conflicten, dilemma’s en twijfel.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Tijgeroog op het lichaam

– Werkt pijnstillend

– Gaat hyperventilatie tegen

– Positieve werking op verkoudheid, astma, keel, bronchitis, longen

– Helpt bij spierkrampen

– Ondersteund bij depressieve klachten

– Stimuleert het hart en bloedsomloop

– Lost sommige spanningshoofdpijnen en migraine op

– Sterke werking op de stofwisseling

Tip

Als je last hebt van buikpijn, darmkrampen en darmzenuwen. Leg dan een Tijgeroog op je buik. Tijgeroog heeft namelijk een kalmerende werking op je buik.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

De Tijgeroog kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!