Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Algemene vragen

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kan een online kaartlegging aanvragen via een aanvraagformulier. Deze kan je niet online betalen. Die betaal je via een betaalverzoek of je maakt het zelf over.

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs ingebegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleinondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betaalt hoeft te worden aan de Belastingdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen BTW aan de klant kan worden gevraagd. Er staat dan ook geen BTW vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou bestellen?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens producten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn producten als je in Nederland woont.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Binnen 48 uur krijg je een reactie op jouw aanvraagformulier. De kaartleggingen hebben verschillende levertijden:

  • Mini kaartlegging: Binnen 7 dagen
  • Uitgebreide kaartlegging: Binnen 14 dagen
  • 4 weken lang kaartlegging: Binnen 2 dagen wordt je geaccepteerd op het privé account. Dan ga je mee met de rest van de groep. 

Voor de andere kaartleggingen wordt van te voren een afspraak gemaakt. Bij de online kaartlegging krijg je binnen 7 dagen een samenvatting van het gesprek. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Een kaartlegging is een digitaal product. In de eerste mail krijg je de vraag of je afstand wilt doen van je ontbindingsrecht. De kaartlegging kan alleen doorgaan als u hiermee akkoord gaat. 

Hoe gaat Inner Leaves om met klachten?

Wat rot om te horen dat je ergens niet tevreden over bent. Op de pagina klachtenregeling staat omschreven hoe Inner Leaves omgaat met klachten.