Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

Betalen, verzenden en retourneren

Algemene vragen

Hoe plaats ik een bestelling?

Bij Inner Leaves kan op twee manieren een bestelling worden geplaatst.

De armbanden en de Daily Leaves kan je online kopen via IDeal of overmaken naar de rekening van Inner Leaves. Als je de aankoop hebt voltooid, ga ik zo snel mogelijk aan de slag met jouw armband. 

De online kaartlegging kan je niet online betalen. Die betaal je na het gesprek via een betaalverzoek of je maakt het zelf over.

Ik zie geen BTW vermeldingen staan op je website? Zitten die al bij de prijs ingebegrepen?

Inner Leaves doet mee met het nieuwe Kleinondernemersregeling (KOR). Dat houdt in dat er geen omzetbelasting (BTW) betaalt hoeft te worden aan de Belastingdienst. Bij deze regeling hoort dat er ook geen BTW aan de klant kan worden gevraagd. Er staat dan ook geen BTW vermelding op de factuur die je van mij krijgt. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de Belastingdienst

Ik woon in een ander land, kan ik dan ook bij jou bestellen?

Helaas gaat dat op dit moment nog niet. Er gelden weer andere regels als ik over de grens producten verkoop. Ik ga dit in de toekomst nog uitzoeken. Dus nu kan je alleen gebruik maken van mijn producten als je in Nederland woont.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De bestelling wordt binnen vijf werkdagen naar jou opgestuurd. Mocht je voor een intuïtie armband hebben gekozen, dan krijg je eerst een mailtje met het eindresultaat. Ik hoor dan graag van jou of je die goedkeurd. De armband gaat pas na goedkeuring op de post. Dus hou je mail goed in de gaten. 

Het kan zijn dat de bestelling vertraging oploopt, bijvoorbeeld als de edelsteen niet op voorraad is of als je een verzoekje hebt gedaan. Dit zal van te voren worden aangegeven.

Je krijgt een mailtje als hij op de post is gedaan.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wat jammer dat je je bestelling wilt annuleren. Je kan dit kosteloos doen.

Als je een online aankoop hebt gedaan, dan wordt het geld zo snel mogelijk weer teruggestort. 

Let er wel op! Als je bestelling al is opgestuurd, is het niet meer mogelijk om te annuleren.

Hoe gaat Inner Leaves om met klachten?

Wat rot om te horen dat je ergens niet tevreden over bent. Op de pagina klachtenregeling staat omschreven hoe Inner Leaves omgaat met klachten. 

Edelsteen armband vragen

Hoelang gaat een edelsteen mee?

Dat is per edelsteen verschillend. De meeste edelstenen gaan jarenlang mee. Mits je hem goed verzorgd, door hem af en toe te ontladen en op te laden. Als een edelsteen doormidden breekt is dit meestal een teken dat hij zijn werking verloren is. Dit kan overigens ook een signaal zijn dat jij de edelsteen niet meer nodig hebt. Dit geldt ook als je de edelsteen bent kwijt geraakt. 

Ontvang ik de omschrijvingen van de edelstenen bij een armband?

Bij elke armband worden er kaartjes meegestuurd waarop de beschrijving staat van de edelsteen. Deze zijn geplastificeerd en zijn daardoor goed te bewaren, zodat je ze later nog een keer kan nalezen. 

Wil je de hele beschrijving lezen van de edelsteen? Kijk dan op de edelsteen betekenis pagina op deze site. 

Help, mijn armband past niet!

Dat kan helaas gebeuren bij producten die op maat gemaakt zijn. Dan mag je mij altijd een mail sturen (lisa@innerleaves.nl). Dan pas ik hem gratis voor je aan.Dit gaat als volgt:

Stap 1: Je stuurt het armbandje terug naar:

  • Inner Leaves
  • Gooteplein 5e2
  • 3232DA, Brielle.

De verzendkosten betaal je zelf.

Stap 2: Ik pas hem aan.

Stap 3: Ik stuur hem binnen vijf werkdagen terug. Deze verzendkosten zijn voor mij.

Waar komen de edelstenen die jij gebruikt vandaan?

De edelsteenkralen worden bij verschillende online groothandels ingekocht. Van te voren heb ik research gedaan of zij goede producten leveren. Ik controleer de edelsteenkralen ook altijd als ze binnenkomen, zodat ik zo de beste kwaliteit kan leveren.

Moet ik het armbandje reinigen voordat ik hem ga dragen?

Voordat het armbandje wordt opgestuurd, wordt hij eerst gereinigd in een Hematiet en Bergkristal bakje. In principe kan dit al genoeg zijn om hem gelijk te gaan dragen.

Ben je gevoelig voor de energie van edelstenen en je voelt dat hij nog een extra reiniging nodig heeft? Dan kan je hem altijd even onder de kraan houden. Let wel op! niet alle edelstenen kunnen tegen water. Als je hierover twijfelt, kan je het altijd even opzoeken op mijn edelstenen betekenis pagina.

Anders kan je hem net als ik in het Hematiet en Bergkristal bakje leggen of je kan hem tijdens volle maan in het raamkozijn leggen.

Help, de edelstenen aan mijn armband verkleuren!

Dat kan helaas gebeuren. Het is en blijft een natuurlijk product. Let daarom goed op wat je met de armband doet. Sommige edelstenen kunnen niet tegen water of zonlicht. Dit wordt bij de omschrijving van de edelstenen vermeld. Lees deze dus goed. Inner Leaves is namelijk niet aansprakelijk hiervoor. 

Let goed op met de volgende situaties/producten:

  • Water
  • Zonlicht
  • make-up
  • Parfum
  • verzorgingsproducten
  • Reinigingsproducten

Het kan ook dat de edelsteen reageert op de zuurgraad in jouw huid. Ook hiervoor is Inner Leaves niet aansprakelijk. 

Help, mijn armband lijkt niet op de foto!

Dat kan helaas gebeuren. Elke edelsteen is anders. Ik probeer een zo natuurgetrouwe foto naar je op te sturen. Dit gaat soms niet helemaal goed door de lichtinval. 

Mocht de armband echt heel anders zijn dan dat je in gedachte had. Dan kan je mailen naar lisa@innerleaves.nl. We kijken dan samen hoe we dit op kunnen lossen.