Zoisiet

Jezelf zijn

De Zoisiet helpt je om meer jezelf te zijn en je niet meer te laten beïnvloeden door anderen. De steen zorgt ervoor dat je minder hard voor jezelf wordt. Hij helpt je om op je eigen voeten te blijven staan en bevordert je zelfstandigheid, waardoor het makkelijker wordt om je dromen te volgen. De steen helpt je om verder te kijken dan je eigen belevingswereld, waardoor je het grote plaatje gaat zien. De Zoisiet helpt je gedachtenpatronen te doorbreken. Dit doet hij op een lieve, zachtaardige manier. De steen helpt je om het goede in jezelf omhoog te halen. Ook maakt de steen je doelgericht en laat hij je in het hier en nu leven. De Zoisiet helpt je rustig en kalm te blijven in grote drukte en stress. Hij helpt je om depressies en somberheid te verminderen.

Amethist (paars) en Amazoniet 8mm kralen

Effecten van de Zoisiet op het lichaam

– Werkt ontgiftend

– Herstelt cellen in weefsels

– Helpt bij hoge koorts

– Versterkt het immuunsysteem

– Bevordert vruchtbaarheid

– Positieve werking op het bloedsomloop

– Werkt goed bij hooikoorts en allergieën

– Positieve werking op spanningshoofdpijn.

Tip

Als je last hebt van ADHD, neem dan een Zoisiet steen in je broekzak. De steen zorgt dat je meer controle hebt over je lichaam en geest.

Gouden driehoek 8mm kralen armband met bedel

Verzorging van de edelsteen

De Zoisiet kan op alle manieren verzorgd worden.

Wil je hem opladen en ontladen? Leg hem dan in een bakje met Hematiet en Bergkristal stenen. Ook kan je hem tijdens volle maan in het maanlicht leggen.

Verliefd geworden op deze edelsteen? Wil je er graag een armband van persoonlijk op maat gemaakt?

Klik dan hier om hem te bestellen!