Persoonlijk contact  Product wordt speciaal voor jou gemaakt Elke bestelling is een feestje! Let op! Alleen Nederlandse bestellingen.

About me

Hoi mijn naam is Lisa. Ik stel mij graag aan je voor. Ik ben 27 jaar en samenwonend met mijn vriend. Een aantal jaar geleden ben ik erachter komen dat ik graag mensen wil helpen om, net als ik, het beste uit zichzelf te leren halen. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik werk er ook nog elke dag aan. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. De afgelopen jaren ben ik gaan inzien, dat als ik met mijzelf niet gelukkig ben, ik nooit gelukkig zal zijn. De kern zit in jezelf, niet in anderen.

Ik heb zelf ook verschillende uitdagingen gehad in mijn leven. Door mijn ‘’pest’’ verleden had ik een vrij laag zelfbeeld. Dit zorgde ervoor dat ik onzeker was over mijn eigen kunnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik faalangst ontwikkelde en alles perfect wilde doen. Ik was gaan geloven dat alleen iets goed was als het perfect was. Deze gedachte is één van de redenen die ervoor zorgde dat ik in een depressie terecht kwam. Op mijn 17de de eerste keer en 24ste nog een keer.

Vanaf mijn laatste depressie heb ik het roer omgegooid. Ik wilde het niet nog een keer meemaken. Ik ben mij toen gaan focussen op welke gedachte ik had en of die reëel waren. Nu weet ik dat mijn gedachten niet kloppen en is het puur de angst die tegen mij praat. Ik hoef niet perfect te zijn. Ik ben goed zoals ik ben.

Mijn droom is om mensen te ondersteunen bij de zoektocht naar zichzelf. Om deze droom uit te laten komen, heb ik de hbo-opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan. Dit was een vrij pittige opleiding die een aantal keer een spiegel heeft voor gehouden, maar dit was nodig. Nu ben ik er klaar voor om al het geleerde in de praktijk te brengen. In de toekomst wil ik nog veel meer cursussen gaan volgen en mij verder ontwikkelen als professional.

Wist je dat …

  • Mijn favoriete eten is sushi en risotto.
  • Ik heb twee katten: Minnie en Maya.
  • Ik luister vaak naar hardcore muziek en ga twee keer per jaar naar een feest.
  • Ik een echte theeleut ben. Één keer per maand ga ik naar ons thee winkeltje in Brielle om smaakjes uit te zoeken.
  • Ik twee jaar op het Grafisch Lyceum heb gezeten.
  • Ik vroeger graag spiritueel wilde zijn. Ik las op mijn 12/13de al Paravisie en mijn favoriete serie was toen Ghost Whisperer.

Wat betekent de naam Inner Leaves?

In augustus 2019 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Na veel brainstormen kwam ik uit op de naam Inner Leaves (Innerlijke blaadjes).

Inner Leaves betekent voor mij de innerlijke blaadjes van een mens. Met innerlijke blaadjes bedoel ik angsten, talenten, gedachten, gedragingen, ervaringen, gebeurtenissen of andere patronen. Sommige blaadjes zijn bewust anderen nog niet. We hebben zelf in de hand welke blaadjes we loslaten, welke we willen houden en welke we willen creëren. We hebben allemaal wel eens een punt gehad dat de boom met meer negatieve blaadjes dan positieve blaadjes volhangt. Dan is het aan jou om per blaadje te selecteren welke jij wil houden en welke je los wil laten.

Wil je graag met mij in contact komen?

Vul dan het contactformulier in.