Hoi mijn naam is Lisa. Ik stel mij graag aan je voor. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man.

Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik erachter dat mijn roeping is om andere mensen te helpen. Ik ben toen de HBO opleiding Maatschappelijk werk Dienstverlening (nu Social work) gaan doen. Na vier en half jaar stond ik buiten met een mooi diploma. Klaar om een mooi beroep te gaan vinden.

De eerste anderhalf jaar heb ik gewerkt als algemeen maatschappelijk werker waar ik vooral praktische zaken voor mensen aan het regelen was. Ik merkte dat ik het echte persoonlijke contact miste. Voor mijn gevoel was ik nu vooral brandjes aan het blussen. Ik ben toen verder gaan kijken. Nu werk ik als ambulant begeleider in de GGZ. De baan waar al mijn talenten tot zijn recht komen.

Naast mijn baan in loondienst heb ik ook Inner Leaves. Waar ik mijn andere talenten tot zijn recht kan laten komen, namelijk mijn spirituele talenten.

Op mijn 16de kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben. Dit voelde voor mij echt als een puzzelstuk die op zijn plek viel. Ik heb mijzelf altijd wel een beetje een buitenbeentje gevoelt. Ik worstelde vaak met mijn prikkelgevoeligheid. Vanaf die tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in dit onderwerp en heeft het mij gebracht waar ik nu ben.

Rond mijn 18de kwam ik er ook achter dat ik meer gaven had dan alleen hooggevoeligheid. Ik ben ook helderwetend en heldervoelend. Mijn helderziendheid is zich nu aan het ontwikkelen. Elke stap die mij dichter bij mijzelf brengt, maakt mijn gaven sterker.

Deze gaven zet ik dan ook graag in tijdens mijn werkzaamheden bij Inner Leaves. Mijn doel is om jou te helpen om te te breken van jouw belemmerende gedachten die je tegenhoudt om te groeien tot de persoon die je echt bent. Ik help jou om je eigen stem weer te laten horen en het leven te gaan leiden zoals jij dat wilt.

Voor mij is dit ook niet altijd vanzelfsprekend geweest. Ik kwam vroeger ook niet op voor mijn eigen behoefte en lang het gevoel gehad dat ik niet goed wist hoe ik mij moest gedragen in deze wereld.

Vanuit dat gevoel is de drive ontstaan om anderen ook hierbij te gaan helpen. Ik zal je oprechte vragen stellen om jouw verhaal zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Om jou daarna te ondersteunen bij het vinden van je eigen antwoorden! Zodat jij ook jouw eigen plekje in deze wereld kan veroveren!

Wist je dat …

  • Mijn favoriete eten is sushi en risotto.
  • Ik dit jaar al 12 jaar samen ben met mijn partner. Op 3 juli 2021 zijn we getrouwd.
  • Ik heb twee katten: Minnie en Maya.
  • Ik luister vaak naar hardcore muziek en ga twee keer per jaar naar een feest.
  • Ik een echte theeleut ben. Één keer per maand ga ik naar ons thee winkeltje in Brielle om smaakjes uit te zoeken.
  • Ik twee jaar op het Grafisch Lyceum heb gezeten en met die kennis mijn eigen website heb gemaakt.
  • Ik vroeger graag spiritueel wilde zijn. Ik las op mijn 12/13de al Paravisie en mijn favoriete serie was toen Ghost Whisperer.
  • Ik op mijn 17de depressief ben geweest.
  • Ik gespest ben in groep 6 van de basisschool.

Wat betekent de naam Inner Leaves?

In augustus 2019 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Na veel brainstormen kwam ik uit op de naam Inner Leaves (Innerlijke blaadjes).

Inner Leaves betekent voor mij de innerlijke blaadjes van een mens. Met innerlijke blaadjes bedoel ik angsten, talenten, gedachten, gedragingen, ervaringen, gebeurtenissen of andere patronen. Sommige blaadjes zijn bewust anderen nog niet. We hebben zelf in de hand welke blaadjes we loslaten, welke we willen houden en welke we willen creëren. We hebben allemaal wel eens een punt gehad dat de boom met meer negatieve blaadjes dan positieve blaadjes volhangt. Dan is het aan jou om per blaadje te selecteren welke jij wil houden en welke je los wil laten.